vakif bank tasit kredisi
vakif bank tasit kredisi

2017 Vakıfbank Taşıt Kredisi

2017 yılı içerisine adım atmış olduğumuz şu günlerde bankalar pek çok kampanya ile müşterilerine kolaylıklar sağlamaktadırlar. Bu kampanyalar içerisinde sizlere taşıt kredilerinden bahsedecek olur isek 2017 Vakıfbank taşıt kredisi ile 0 km bir arabayı almak artık çok daha yakın.  Yıllardır sahip olmak isteyip de karşılayacak nakitiniz olmadığından dolayı alamadığınız 2 km araçları artık almanız çok da kolay hale gelmiştir.

2017 Vakıfbank taşıt kredisi ile fatura değeri olarak 50.000 TL ‘yi aşan otomobil fiyatlarının bedellerine karşılık 50.000 TL’ye kadar olan tutarları karşılığının %70’i kadarına kredi kullanma hakkı verilmektedir. 50.000 TL’yi aşan taşıt ödemelerinde ise 50.000 TL‘lik tutarın üzerine çıkan ödemelerde %50’sine kadar olan kısmını kredi olarak kullanma imkanına sahipsiniz. Vade olarak ise 48 aya kadar uzayan vade seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Sizlere sunulan taksitlendirme oranları ise aylık olabilecekleri gibi 3 aylık dönemler şeklinde ya da değişken taksit imkanları ile sizlere daha kolay ödeme seçenekleri sunulmuştur. 2017 Vakıfbank taşıt kredisi aldığınızda teminat olarak sizlerden araç rehni teminat olarak alınmaktadır. Aynı zamanda bankaların istekleri doğrultusunda sizlerden gayrimenkul ipotekleri ya da döviz tevdiat rehni istenebilmektedir.

Taşıt Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Kredi başvurusunda bulunmak için ise bizzat bankalarınıza gidebileceğiniz gibi internet bankacılığı sisteminden de yararlanabilirsiniz. Bankanızın internet adresleri üzerinden kredi başvurusu yapabilmek için TC numaralarınız ile işlemleri başlatabilirsiniz. Kimlik numaranız ile beraber aylık gelir miktarlarınızı yazarak atacağınız mesajlardan sonra alabileceğiniz kredi miktarı cebinize mesaj olarak gelecektir. Vakıfbank siz müşterileri için 0 km araçları almanız için son derece cazip kampanya fırsatları sunmaktadır. Alacağınız kredilerde vade oranı 48 aya kadar uzatılmıştır. Aynı zamanda aşacağınız bu kredilerden uygulanacak faiz oranı ise yüzde 1.09 oranından başlayan faiz oranları ile sizlere sunulmaktadır. Ödeme seçeneklerinde de esnek davranan bankanın aylık taksitlendirme oranlarının olduğu gibi sizlerin belirleyeceği aylarda da ödeme seçenekleri sunulmaktadır. 0 km taşıt kredisinden yararlanmak isteyenler için başlangıç için kefil istenmemektedir. Aynı zamanda sizlerden hayat sigortanızın olması hakkında bir zorunluluk da istenmemekle beraber ertelemeli taksit seçenekleri de sunulmaktadır.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


*