vakifbank yeni yil
vakifbank yeni yil

2017 Vakıfbank Yeni Yıl Kredisi

Rekabet ortamının fazla olduğu piyasalar içerisinde çok sayıda banka müşteri sayılarını artırmak adına pek çok cazip kampanyalara imza atmaktadırlar. Bu kampanyalar içerisinde şu sıralarda müşteriler arasında en çok merak edilen kampanya yeni yıl içerisindeki kredi kampanyalarıdır.

 Bankaların kredi kampanyalarından bahsedecek olursak 2017 Vakıfbank yeni yıl kredileri hakkında bilgi vermek isteriz.  Şimdilerde neredeyse tüm bankaların yeni yıl kampanyaları içerisinde sıkça adını duyuran kampanya yeni yıl kampanyalarıdır. Vakıfbank olarak siz müşterileri için en uygun kredi imkanları ile beraber ayda %1.14 oranında uygun görülen faiz oranları ile beraber banka olarak 50.000 TL civarında bir ihtiyaç kredisine imza atmaktadırlar. Bankalar müşterileri için yeni yılda borçlarını biraz olsun hafifletmek ya da toparlamak açıcından çok cazip yeni yıl kredi imkanlarına imza atmışlardır. 2017 Vakıfbank yeni yıl kredileri kampanyası içerisinde banka olarak siz değerli müşterilerinin yılın son aylarında borçları ile geçecek sıkıntılı aylardan sizleri kurtarmak açısından bu kampanyaları yapmışlardır. Düşük faiz oranları ile beraber kısa vadeleri ödeme imkanları ile de siz müşterilerine kolaylıklar sağlamaktadırlar. Ödemeleriniz açısından da sizler için seçenekler sunmaktadırlar. Örneğin ödemelerinizi eşit taksitler şeklinde ödeyebileceğiniz gibi artan taksit seçenekleri ile oluşturulan bir taksit takvimi ile de ödemelerinizi yapabilmektesiniz.

Yeni Yıl Kredilerinden Kimler Faydalanabilir?

2017 Vakıfbank yeni yıl kredileri kampanyalarından kamu çalışanları, özel sektör ve emekliler yararlanmaktadırlar. Vade tercihleri açısından da esnekleştirilmiş olan bu kredi kampanyası çerçevesinde 3 ay ile 48 ay arasında bir vade seçeneği ile ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.  Örnek verecek olur isek aylık 287.77 TL oranında bir taksit seçeneği ile 48 ay vade seçeneğini kullanarak 10.000 TL yeni yıl kredisinden yararlanabilirsiniz. Başka bir örnekle açıklayacak olur isek de aylık olarak 1.427.69 TL civarında bir taksit tutarı ile 48 ay vade kampanyası ile 50.000 TL kredi kullanabilirsiniz. İmkanlarınıza ve ödeme seçeneklerinize göre sizlere sunulan bu seçeneklerden dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. 2017 yılı için hedeflemiş olduğunuz borçlarınızdan kurtulma amacına yeni yıl kampanyalarımızdan yararlanarak bu dileğinizi gerçekleştirmek adına bir adım atmış olacaksınız.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


*